Logo
0 ks
za 0 Kč
Snídotaška je prázdná :-(
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chci zasílat snídoletter a nepropásnout novinky a slevy

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za týden

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

1) Udělujete tímto souhlas Snídaňuj s.r.o., se sídlem Fráni Šrámka 5, Ostrava 709 00, IČ 097 28 953, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 84056 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

2) Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

3) Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

  • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

4) Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

5) Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6) Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

7) Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Chci zasílat snídoletter a nepropásnout novinky a slevy
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za týden

Kde nás najdete

Přívozská 1787/30

702 00 Ostrava

 
Kontakty
Logo
Snídaňuj, s.r.o.
SnídoRobot
Po-Pá 6:30-16:00 So: 6:30-11:00 Cafe&Pasta